Poletna zelenjava iz pečice
Današnje kosilo. 🍅🌶🥔🧅
Zadeva je takšna, da greva z dragim za vikend malo na športni oddih, v hladilniku pa sva imela še en kup domače zelenjave, ki se je že sumljivo mehčala. Seveda jo je bilo potrebno uporabiti in tako je nastalo to odlično kosilo, ki bo služilo tudi kot današnja večerja. :) Rezanje zelenjave mi je vzelo 10 minutk. Začinila sem jo z baziliko, rožmarinom, origanom, česnom v prahu, olivnim oljem, soljo in poprom. Vmes sem popekla še piščančje pleskavice, ki bi se odlično dale nadomestiti tudi z ribo, sirom za žar, tofujem ... Zelenjava, ki sem jo uporabila: paradižnik, paprika, čebula, krompir, čili in beli fižol iz konzerve.
Vse skupaj sem pol urce pekla na 200C.
Njamica! 😋
Komentarji
Objavite komentar
Komentar/Comment