Špinača in piščanec s čičeriko
ŠPINAČA IN PIŠČANEC S ČIČERIKO
Zahtevnost: nizka
Čas priprave: 20 minut
Sestavine:
(za 2 osebi)
400 g sveže špinače
2 stroka česna
2 piščančja zrezka (prsa)
2 jajci
sveži sir (mozzarela, skuta, riccota lai kaj podobnega)
sezam
sol, kajenski poper, olivno olje
Priprava:
1. Na olivnem olju popecite piščanca iz obeh smeri in ga po okusu začinite. Dodajte kuhano čičeriko in začinite.
2. Piščancu dodajte špinačo, pokrijte ponev in počakajte, da usahne.
3. Na špinačo ubijte jajca, vse skupaj začinite, potresite še sezam in dodajte nekaj žlic svežega sira. Ponev pokrijte, dokler se jajce ne skuha.
"Zdravo, hitro, pisano in zelo okusno."
Zahtevnost: nizka
Čas priprave: 20 minut
Sestavine:
(za 2 osebi)
400 g sveže špinače
2 stroka česna
2 piščančja zrezka (prsa)
2 jajci
sveži sir (mozzarela, skuta, riccota lai kaj podobnega)
sezam
sol, kajenski poper, olivno olje
Priprava:
1. Na olivnem olju popecite piščanca iz obeh smeri in ga po okusu začinite. Dodajte kuhano čičeriko in začinite.
2. Piščancu dodajte špinačo, pokrijte ponev in počakajte, da usahne.
3. Na špinačo ubijte jajca, vse skupaj začinite, potresite še sezam in dodajte nekaj žlic svežega sira. Ponev pokrijte, dokler se jajce ne skuha.
Dober tek! :)
Komentarji
Objavite komentar
Komentar/Comment