Špinača in piščanec s čičeriko

ŠPINAČA IN PIŠČANEC S ČIČERIKO
"Zdravo, hitro, pisano in zelo okusno."

Zahtevnost: nizka

Čas priprave: 20 minut

Sestavine:
(za 2 osebi)

400 g sveže špinače
2 stroka česna
2 piščančja zrezka (prsa)
2 jajci
sveži sir (mozzarela, skuta, riccota lai kaj podobnega)
sezam
sol, kajenski poper, olivno olje

Priprava:

1. Na olivnem olju popecite piščanca iz obeh smeri in ga po okusu začinite. Dodajte kuhano čičeriko in začinite.
2. Piščancu dodajte špinačo, pokrijte ponev in počakajte, da usahne.
3. Na špinačo ubijte jajca, vse skupaj začinite, potresite še sezam in dodajte nekaj žlic svežega sira. Ponev pokrijte, dokler se jajce ne skuha. 

Dober tek! :)

 

Komentarji

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Pečene puranje krače

Gobova juha z ajdovimi žganci

Prebranec s klobaso