Pečene sardele

PEČENE SARDELE
"Vsesplošno priljubljene ribice."

Zahtevnost: nizka

Čas priprave: 10 minut

Sestavine:
(za 2 osebi)

30 dag sardel
moka
olje
grobo mleta sol


Priprava:

Sardele pomokajte in jih položite v vroče olje (olja ne potrebujet veliko - le toliko, da pokrije dno). Sardele popečite na vsaki strani nekaj minutk, da dobijo lepo barvo. Na koncu jih posolite in ponudite z izbrano prilogo.

Priloga: kuskus z zelenjevo (zelenjavo skuhate v osoljeni vodi in je končana, vodi z zelenjavo dodate kuskus, pokrijete in pustite stati prb. 10 minut, da se kuskus napije vode.

Solata: zelena solata, redkvica, feta, olivno olje, kis in sol

Dober tek! :)







Komentarji

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Pečene puranje krače

Gobova juha z ajdovimi žganci

Prebranec s klobaso