Deli FB

Preišči ta spletni dnevnik

petek, 21. marec 2014

Piščančja prsa na oko

PIŠČANČJA PRSA NA OKO
"Piščanec z jajco - beljakovinska bomba!"

Zahtevnost: nizka

Čas priprave: 15 minut

Sestavine:
(za dve osebi)

40 dag piščančjih prsi
2 jajci 
rožmarin
sol 
poper
olivno olje

Priloga: krompir, parika, koper, čili, sol, poper

Priprava:


1. Piščanca narežite na manjše koščke ter ga poljubno začinite. Odlična je preprosta kombinacija soli, popra in rožmarina. Na kapljici olivnega olja popečite meso in nanj ubijte dve jajci. Solite in poprajte, ter pokrijte za nekaj minutk, da beljak zakrkne. 

2. Ponudite z želeno prilogo. Na sliki lahko vidite popečen krompir s papriko. Krompir skuhajte in ga skupaj papriko in česnom popečite do hrustljavega. Začinite po okusu. Dodajte še slastno solato in kosilo je pripravljeno!


Dober tek!



Ni komentarjev:

Objavite komentar

Komentar/Comment