Deli FB

Preišči ta spletni dnevnik

sobota, 11. maj 2013

Pečene piščančje krače z zelenjevo

PEČENE PIŠČANČJE KRAČE Z ZELENJAVO
"Z minimalnim naporom in sestavinami do odličnega in zdravega kosila..."

Čas priprave: 45 minut

Zahtevnost: nizka

Sestavine:
(za 2 osebi)
2 piščančij krači
mešana zelenjava
sol
poper
bazilika
origano
olivno olje

Priprava:
Segrejte pečico na 180-190 C. V ponvi na malce olja zlato rjavo popečite piščančje krače ter jih položite v ognjevarno posodo in dajte v ogreto pečico. V osoljenem in popranem kropu skuhajte zelenjavo in jo dodajte mesu. Začinite po okusu in pečite, dokler meso ni gotovo.  
To preverite tako, da vanj zabodete vilico in če iz mesa ne priteče kri je gotovo, pečenje traje dobre pol ure.
Pa dober tek! :)

 

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Komentar/Comment