Piščančja prsa na oko
PIŠČANČJA PRSA NA OKO
Zahtevnost: nizka
Čas priprave: 15 minut
Sestavine:
(za dve osebi)
40 dag piščančjih prsi
2 jajci
rožmarin
sol
poper
olivno olje
Priloga: krompir, parika, koper, čili, sol, poper
Priprava:
"Piščanec z jajco - beljakovinska bomba!"
Zahtevnost: nizka
Čas priprave: 15 minut
Sestavine:
(za dve osebi)
40 dag piščančjih prsi
2 jajci
rožmarin
sol
poper
olivno olje
Priloga: krompir, parika, koper, čili, sol, poper
Priprava:
1. Piščanca narežite na manjše koščke ter ga poljubno začinite. Odlična je preprosta kombinacija soli, popra in rožmarina. Na kapljici olivnega olja popečite meso in nanj ubijte dve jajci. Solite in poprajte, ter pokrijte za nekaj minutk, da beljak zakrkne.
2. Ponudite z želeno prilogo. Na sliki lahko vidite popečen krompir s papriko. Krompir skuhajte in ga skupaj papriko in česnom popečite do hrustljavega. Začinite po okusu. Dodajte še slastno solato in kosilo je pripravljeno!
Dober tek!
Komentarji
Objavite komentar
Komentar/Comment